Dikilitaş Şehit Erdal Çoban İlkokulu
Dikilitas Kasabası Merkez/Niğde
03882552018

VİZYON

Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği;Özel Okul standartlarına sahip Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı;Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle NİĞDE’de örnek bir okul olmak.

MİSYON

Eleştirel düşünceye sahip,üretken, dünya ile rekabeti amaç edinmiş, teknolojiyi kullanabilen, sanayileşmeyi ve kalkınmayı gerçekleştiren, aynı zamanda kültürel mirasımızı koruyan, sağlıklı birayler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2013 2014 eğitim öğretim yılı 24 kasım öğretmenler günü futbol turnuvasında, yıldız erkekler kategorisinde birincilik.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

DERS BAŞLAMA SAATİ:08.50 DERS BİTİŞ SAATİ:15.00

KALORİFER

OKULUMUZUN NİĞDE MERKEZE OLAN UZAKLIĞI 43 KM´DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

KÖYÜMÜZ NİĞDE - KAYSERİ KARAYOLUNUN 30. KM´Sİ ÜZERİNDE DÜNDARLI KASABASI ASFALTI 13. KM´SİNDE YER ALMAKTADIR.